search
Nieuw op Netflix: Veel naakt en erotiek in de gloednieuwe serie 'Glitter'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Veel naakt en erotiek in de gloednieuwe serie 'Glitter'

De trailer die eerder werd gelanceerd geeft alvast heel wat bloot...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Menig aantal series die de voorbije maanden en jaren op Netflix zijn verschenen barsten van de erotische scènes. Het lijkt er naar uit te zien dat ook het gloednieuwe Glitter op dat vlak heel wat bloot te geven heeft.

In de serie Glitter keren we terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 1976. Het verhaal van de serie speelt zich af in Sopot in Polen. Het laat ons kennismaken met drie vrouwen die vastberaden zijn om onafhankelijk te worden. Dat niet alleen op financieel vlak, maar ook op vlak van de liefde.

Erotische scènes
Of het trio zal slagen in hun opzet is nog maar zeer de vraag. Wat we wel al zeker weten is dat de reeks zal bestaan uit heel wat sensuele, erotische scènes. Zoveel heeft de trailer die eerder de wereld in werd gestuurd al duidelijk gemaakt.

Voor de cast van de serie Glitter geldt dat ze bestaat uit namen als onder meer Magdalena Popławska, Wiktoria Filus en Matylda Giegżno. Wellicht zeggen deze namen je niet zoveel, maar in Polen zijn ze een flink stuk bekender.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat deze gloednieuwe serie van Poolse bodem voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer.

Wie meteen met de volledige reeks (met Nederlandse ondertiteling) aan de slag wil gaan kan dat doen vanaf woensdag 14 december 2022 op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen