search
Gecancelde Netflix-serie mogelijk terug door dubbele Emmy-winst?
Series / Nieuws

Gecancelde Netflix-serie mogelijk terug door dubbele Emmy-winst?

Een door Netflix geannuleerde serie is in de prijzen gevallen, waardoor een terugkeer opnieuw besproken wordt.

The Baby-Sitters Club is een fan-favoriete Netflix-serie die in maart geannuleerd werd. Maar nu is het tweede seizoen van de serie in de prijzen gevallen, waardoor fans meer willen zien.

Fans waren sowieso al niet blij toen de serie in maart geannuleerd werd. Maar nu heeft The Baby-Sitters Club twee prijzen gewonnen tijdens de Children & Family Emmys dit weekend.

Keert The Baby-Sitters Club terug?
Je maakt het natuurlijk niet vaak mee dat een serie geannuleerd wordt maar vervolgens in de prijzen valt. The Baby-Sitters Club is blijkbaar dus best wel goed, en een derde seizoen mag absoluut wel gemaakt worden. Maar wie gaat dat doen?

Netflix niet, in ieder geval. Maar de kans is aanwezig dat wel iemand het gaat doen. Onlangs sprak Variety met een producent van The Baby-Sitters Club om het hier over te hebben:

"We praten er op een zeer voorzichtige manier over, we praten erover of we het ergens anders kunnen brengen. Of dat we misschien een film kunnen maken, als een soort afsluitende special. De meisjes zijn nu duidelijk ouder dan toen we begonnen en ze zijn echt volwassen geworden. Dus ik denk dat we het in de toekomst af moeten laten spelen."

"Maar er is gewoon zoveel liefde voor de show en voor deze personages, en daar ben ik zo dankbaar voor. Zelfs in de nasleep van het feit dat de show niet opnieuw werd verlengd voor seizoen 3, was het zo geruststellend en gewoon zo bevredigend om te zien hoeveel liefde er was voor de show. En deze Emmy is een beetje de kers op de taart."

De eerste twee seizoen van The Baby-Sitters Club zijn nu te zien op Netflix.





Aanbevolen artikelen