'Wednesday' gaat 'Dahmer' al voorbij als meest bekeken serie op Netflix

Na alle lovende kritieken weet de serie nu ook meer kijkers te trekken dan de 'Dahmer' serie.

Glenn Walsh, 14-12-2022 09:47

Het was eigenlijk een kwestie van tijd wanneer de hitserie Wednesday de monsterhit over het leven van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer voorbij zou gaan in gekeken uren. Nu maakt Netflix bekend dat dat moment ook daadwerkelijk is aangebroken.
De serie over het leven van dochter Wednesday uit de bekende Addams Family is nu officieel de tweede meest bekeken Engelstalige serie op Netflix ooit. Dit wordt gemeten op basis van gekeken uren binnen een tijdsbestek van 28 dagen. 'Dahmer' wist binnen dat tijdsbestek 856,2 miljoen kijkuren te halen en Wednesday heeft nog meer dan een week om nog hoger te scoren.

Titelhouder behoudt plek
Er is echter nog een Engelstalige serie die bovenaan blijft staan. Stranger Things 4 loopt nog altijd 352,1 miljoen gekeken uren voor op Wednesday. Het lijkt er ook op dat de titelhouder de plek nog even vasthoudt. Een ander aspect wat Stranger Things helpt is de duur van de serie.

Waar de totale duur van Wednesday 6,8 uur bedraagt is het vierde seizoen van Stranger Things aanzienlijk langer met ongeveer 13 uur kijkplezier. Dit draagt natuurlijk bij aan een hogere totale kijkduur voor laatstgenoemde serie. Wednesday blijft echter nog enorm scoren dus we zullen binnenkort zien of die Stranger Things ook voorbij gaat.

Draag jij ook bij aan nog meer kijkuren? Kijk alle afleveringen van Wednesday op Netflix.

Bron: Variety

Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Dahmer, Monster, The Jeffrey Dahmer Story, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie