search
Jon en de Wildlingen in promo 'Game of Thrones'
Series / Trailer

Jon en de Wildlingen in promo 'Game of Thrones'

De boel wordt snel heel serieus in Westeros.



Na afloop van aflevering The Gift, heeft de Amerikaanse zender HBO zoals gewoonlijk een nieuwe promo vrijgegeven voor Game of Thrones. Het betreft nieuwe beelden van een aflevering met de titel Hardhome, de achtste van dit vijfde seizoen. De aflevering gaat op 1 juni om 03:00 uur in première, in Nederland.

Een synopsis hebben we uiteraard ook al: Arya (Maisie Williams) maakt vooruitgang in haar training. Sansa (Sophie Turner) confronteert een oude vriend. Cersei (Lena Headey) worstelt. Jon (Kit Harington) reist.

Het scenario van de aflevering is geschreven door showrunners David Benioff en D.B. Weiss, en deze is geregisseerd door Miguel Sapochnik. Informatie over de laatste twee afleveringen van het seizoen is er nog niet. Geruchten zijn er wel: de negende aflevering "“ gewoonlijk die waarin veel belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden "“ zou de titel The Dance of Dragons hebben gekregen. Daarmee wordt gerefereerd naar het vijfde boek dat George R.R. Martin schreef in de A Song of Ice and Fire reeks, waar de serie op gebaseerd is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen