search
Langverwachte vierde seizoen 'Fauda' binnenkort te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Langverwachte vierde seizoen 'Fauda' binnenkort te streamen op Netflix

Het vierde seizoen moest eigenlijk nog dit jaar verschijnen, maar dat bleek niet haalbaar...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stiekem hoopten fans van de succesvolle Israëlische serie Fauda dat het vervolg nog dit jaar op Netflix zou verschijnen. Helaas pakte dat net even anders uit. Nu is echter bekend gemaakt dat het wachten toch echt bijna voorbij is.

In het vierde seizoen van Fauda is het onder meer de taak van hoofdrolspeler Doron om samen met zijn team in te grijpen wanneer activisten van het Libanese Hezbollah en Palestijnse strijders de spanning in de regio hoog laten lopen.

Eerder lieten de makers reeds optekenen dat de afleveringen van het vierde seizoen veel internationaler georiënteerd zullen zijn. Hoe dat nu in de praktijk precies uit zal pakken valt nog af te wachten.

Nieuwe castleden
Voor het vierde seizoen van deze reeks verwelkomen we ook enkele nieuwe castleden. Het gaat hierbij dan onder meer om Inbar Lavi (bekend van de serie Lucifer) evenals om Amir Boutrous die we eerder al zagen spelen in The Crown.

Het vierde seizoen van Fauda is te streamen op Netflix vanaf 20 januari 2023. Ben je benieuwd om alvast een eerste glimp op te vangen van dit aankomende vierde seizoen? Dan kan de onderstaande teaser-trailer bekijken daar alvast voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen