search
Jeremy Renner is terug in spannende trailer 'The Mayor of Kingstown' seizoen 2
Series / Nieuws

Jeremy Renner is terug in spannende trailer 'The Mayor of Kingstown' seizoen 2

Als burgemeester Mike McLusky gaat Jeremy Renner weer een nieuw avontuur aan.

Bij het ingaan van het nieuwe jaar staan er al een aantal goede series klaar om in premiere te gaan. Eén daarvan is Mayor of Kingstown met Jeremy Renner (Hawkeye, The Bourne Legacy). Paramount+ heeft zojuist de trailer uitgebracht van het nieuwe seizoen.

In de nieuwe trailer van het tweede seizoen belooft het weer een hoop chaos te zijn voor Mike McLusky, gespeeld door Jeremy Renner. Als onderdeel van een machtige familie probeert hij zijn plaats te vinden als burgemeester en moet als zodanig proberen orde te brengen in een stad zonder degelijke structuur en hiërarchie.

Spanning en maatschappelijke zaken
De serie Mayor of Kingstown weet vooral veel politiek-maatschappelijke onderwerpen te behandelen. Zo komen zaken als systematisch racisme, massa-gevangenschap en corruptie aan bod. In het komende seizoen zal daar nog eens een flinke dosis politiegeweld bovenop komen.

Verder is in de trailer te zien dat McLusky geconfronteerd wordt met de realiteit als Kingstown zich in een lastige situatie bevindt na de gewelddadige gevangenisopstand aan het einde van het eerste seizoen. Omdat niemand de leiding neemt ligt een explosie van geweld zomaar weer op de loer.

Kijk hieronder naar de nieuwe trailer van seizoen twee. Alle afleveringen van Mayor of Kingstown seizoen 1 kijk je op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen