search
Meer 'The Sex Lives of College Girls' op HBO Max
Series / Nieuws

Meer 'The Sex Lives of College Girls' op HBO Max

'The Sex Lives of College Girls' krijgt een derde seizoen

Goed nieuws voor The Sex Lives of College Girls! Te midden van alle annuleringen dankzij de Warner Bros. Discovery overname, mogen cast en crew opgelucht ademhalen: de serie mag blijven.

Gered
De annuleringen van shows neemt grote vormen aan. Van het annuleren van Batgirl tot Westworld, een enorme reeks shows en films vonden een vroegtijdige dood in de fusie van Warner Bros. Discovery. Gelukkig is het eiinde voor The Sex Lives of College Girls nog niet in zicht.

Seizoen 3
The Sex Lives of College Girls, een comedyserie gemaakt door Mindy Kaling (The Morning Show) en Justin Noble, gaat over vier vrouwelijke studenten op Essex College in New England, die op hun manier zichzelf en het leven ontdekken.

Op dit moment is The Sex Lives of College Girls bezig aan een tweede seizoen op HBO Max. En er is nog meer goed nieuws: de serie is vernieuwd voor een derde seizoen!

"Deze serie is de perfecte balans van comedy, seks, nieuwsgierigheid en chaos, en we kunnen niet wachten om te zien wat het derde seizoen gaat brengen," zegt Suzanne Makkos van HBO Max.



Het derde seizoen zal ergens in 2023 te zien zijn. Momenteel kun je nog even genieten van het tweede seizoen op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen