search
Bizar: Henry Cavill toch geen 'Superman', toch wel 'The Witcher'?
Series / Nieuws

Bizar: Henry Cavill toch geen 'Superman', toch wel 'The Witcher'?

Henry Cavill gaat dus toch niet door als Superman, maar dan is de weg naar 'The Witcher' toch weer open?

Het blijft onrustig rond Henry Cavill. Cavill bevestigde eind oktober dat hij terug was als Superman en dat hij The Witcher ging verlaten. Inmiddels is duidelijk geworden dat Henry Cavill toch niet zal terugkeren als Superman. Maar ligt een terugweg naar The Witcher dan toch weer open?

Veel fans van The Witcher waren flink verbolgen over het feit dat Cavill vertrok en zij probeerden met allerlei petities om deze beslissing terug te draaien. Dit werd allemaal als vrij kansloos gezien tot dit recente nieuws, kan het sprookje dat hij weer terugkeert dan toch nog uitkomen?

Meningsverschillen


Henry Cavill had naar verluidt de nodige creatieve meningsverschillen met de mensen die de leiding hadden over The Witcher, dus mogelijk had hij sowieso het idee dat zijn tijd in de serie voorbij was, ongeacht zijn toekomst met Superman.

Social Media


Op social media wordt druk gespeculeerd over zijn toekomst. We zullen even moeten afwachten waar Henry Cavill nu gaat opduiken. Dat hij eerdaags weer in een film of serie zal gaan verschijnen, lijkt, gezien zijn populariteit, een gegeven.




Kijk de serie op Netflix



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen