search
Henry Cavill maakt én speelt hoofdrol in bikkelharde 'Warhammer 40k'-serie
Series / Nieuws

Henry Cavill maakt én speelt hoofdrol in bikkelharde 'Warhammer 40k'-serie

De voormalig 'Superman'-acteur gaat de serie ook produceren, want hij is groot fan van het videospelletje.

Henry Cavill gaat de hoofdrol spelen in een nog te verschijnen serie over het videospelletje Warhammer 40.000.

De Britse acteur gaat overigens niet alleen de hoofdrol spelen, hij gaat de serie ook maken. Dat maakte hij vrijdag bekend via zijn Instagram-pagina.

Amazon Prime Video


Er zouden momenteel gesprekken zijn om de serie bij Amazon Prime Video te laten verschijnen. Het maakproces van de serie bevindt zich nog ver vooraan in de beginfase.

Warhammer 40.000


Warhammer 40.000, ook wel bekend als Warhammer 40k, is een tabletop (bordspel of tafelspel) van uitgever Games Workshop. In het spel verzamelen spelers legers van plastic poppetjes die ze zelf in elkaar zetten. Met die legers voeren ze vervolgens veldslagen uit.

Henry Cavill


Henry Cavill is een groot fan van het spel Warhammer. Tijdens de coronatijd deelde hij af en toe zijn verfproces op Instagram, was hij te gast bij Games Workshop en onderbrak hij een keer een interview omdat een kroonluchter op een filmset hem deed denken aan een locatie uit het Warhammer 40.000-universum. Dat hij nu een serie wil maken over het spel, komt dus niet uit de lucht vallen.

Eerder deze week werd er bekend dat Henry Cavill niet terugkeert in de film Superman. Dat schreef de Britse acteur in een verklaring op Instagram.

Wanneer we Warhammer 40.000 kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Bekijk op instagram

Aanbevolen artikelen