search
Nieuw op Netflix: Humor en spanning in 'The Recruit'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Humor en spanning in 'The Recruit'

De maker en schrijver van de reeks Alexi Hawley is alvast niet aan zijn proefstuk toe...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze laatste maand van het jaar brengt ons met The Recruit nog een leuke, spannende serie met de nodige dosis humor. Deze gloednieuwe Netflix-serie is vanaf vandaag te bekijken bij 's werelds grootste streamingdienst.

Verhaal


The Recruit vertelt ons het verhaal van de jonge advocaat Owen Hendricks. De rol van Owen wordt gespeeld door acteur Noah Centineo. De jonge advocaat welke in dienst is van de CIA komt halsoverkop terecht in de gevaarlijke wereld van de internationale spioage. Al snel loopt het helemaal uit de hand en wordt de hele wereld van Owen op z'n kop gezet.

Alexi Hawley


De verantwoordelijke schrijver en tevens ook maker van de reeks is niemand minder dan Alexi Hawley. Nog niet echt bekend met deze naam? Toch wel! In het verleden was hij immers ook al betrokken bij succesprojecten als The Following en natuurlijk ook The Rookie.

De trailer van The Recruit die eerder reeds door Netflix de wereld in werd gestuurd liet al het beste vermoeden. Vond jij dat ook? Dan is het nu de hoogste tijd geworden om de volledige serie te gaan streamen.

The Recruit is vanaf nu te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen