search
Deze 3 splinternieuwe films worden ijzersterk bekeken bij Netflix en Disney+
Films / Featured

Deze 3 splinternieuwe films worden ijzersterk bekeken bij Netflix en Disney+

Voor de verandering een uitmuntende romkom, een nacht in het museum en een bizar kerstwonder.

De collega's van FilmTotaal laten wederom hun kritische licht schijnen op de nieuwste acquisitie van films bij meerdere streamingdiensten, en deze 3 sterke films gaan deze week aan kop! Lees snel wat ze hierover te zeggen hebben en of een van de films bij jou in de smaak valt.

Özel Ders | Netflix
Recensent Femke van Kooten was onder de indruk van het strakke script, de geestige personages en de verrassende cinematografie van deze Turkse romkom. De genrefilm steekt met kop en schouders boven soortgelijke films uit, en kreeg daarom 4 sterren.

Ze vertelde: "De shots en montagetrucjes zijn niet revolutionair, maar wel excellent toegepast. Technieken als een 'match cut', 'tracking shot', 'overhead shot' of 'jump cut' vind je normaal gesproken in films waarin de invloed van de regisseur duidelijk voelbaar is, zoals in de films van Quentin Tarantino, en niet in een 'simpele' romantische komedie."

Lees de rest van de recensie.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again | Disney+
Een nieuw deel van een oudere filmreeks met volstrekt nieuwe acteurs én de opvallende keuze voor animatie. Ondanks de ondermaatse tekenstijl vond Terence Shea het plot van de film zeker niet onderdoen aan de voorgaande films over het levende museum. Hij gaf de familiefilm 3 sterren.

Hij stelde: "Wanneer het avontuur echt losbarst doet de film denken aan een aflevering van 'Fairly Odd Parents'. Het tempo ligt hoog, voor zowel het plot als het aantal grappen dat er is ingepropt - af en toe is het lichtelijk hysterisch."

Lees de rest van de recensie.

I Believe in Santa | Netflix
Deze verfrissende kerstfilm over een nieuw koppel met onverwachte problemen tijdens de feestdagen heeft een sterke start en een bizar uitgangspunt: de man waar hoofdpersoon Lisa voor valt blijkt namelijk nog als volwassene volop te geloven in het bestaan van de kerstman. Terence Shea vond deze romantische kerstfilm 3 sterren waard.

Hij beargumenteerde: "De eerste helft is onverwacht goed; een verfrissende opzet en een andere manier om de kerstsfeer op te roepen. Maar nee, de film verzandt uiteindelijk in een rommeltje."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen