Nieuw op Netflix: 'Emily in Paris' gaat verder met het derde seizoen

Netflix kondigde naast een derde ook reeds een vierde seizoen aan van de serie...

Geoffrey Ketels, 18-12-2022 08:38

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie Emily in Paris mag dan vooral in Frankrijk op heel wat kritiek kunnen rekenen, stiekem zijn we er toch best allemaal een beetje fan van. Voor ons fans is er nu ook goed nieuws, want het derde seizoen van deze fijne reeks komt eraan!
In het voorgaande tweede seizoen konden we voor het eerst kennismaken met Alfie. Hij is geboren en getogen in Londen en behoort al snel tot de (steeds groter wordende) vriendenkring van Emily. Aan het einde van dat tweede seizoen keert Alfie echter terug naar Engeland.

Dubbele romance

Het tweede seizoen van Emily in Paris bracht ook op vlak van romantiek heel wat spanning met zich mee. Stiekem zijn Emily en Gabriel namelijk helemaal gek van elkaar, maar deze laatste blijkt plots dan toch terug samen te zijn met de mooie Camille.

Verrassende wendingen

Ondertussen zijn we dus alweer toe aan het derde seizoen van deze serie. Inmiddels is het dan ook alweer een jaar geleden dat Emily ervoor koos om Chicago in te ruilen voor het Franse Parijs. Dit seizoen zullen er verschillende keuzes moeten worden gemaakt. Dit niet alleen voor wat het werk, maar ook voor wat de liefde betreft.

Netflix van haar kant heeft alvast laten optekenen dat er in het derde seizoen enkele verrassende wendingen plaats zullen vinden... gewoon om de spanning nog even wat meer op te drijven zeg maar. Benieuwd wat er ons nu weer allemaal te wachten zal staan in ieder geval!

Het derde seizoen van Emily in Paris is te bekijken op Netflix vanaf aankomende woensdag, 21 december 2022.

Lees meer over: Emily in Paris, serie, series, Netflix

Populair nieuws