'The Boys' haalt ludiek uit naar opperschurk Donald Trump

'The Boys' reageert op NFT-collectie van Donald Trump door hem op de hak te nemen.

Bas de Kramer, 17-12-2022 16:08

Ex-president van de Verenigde Staten Donald Trump maakte recentelijk bekend dat er groot nieuws aankwam. Iedereen verwachtte een politieke move in vervolg op zijn eerdere kandidaatstelling voor een nieuw presidentschap. Het bleek echter om een NFT-collectie te gaan waarop Donald Trump veelal als een superheld wordt afgebeeld.
Een deel van deze plaatjes doet nog al denken aan de plaatjes die rondgaan met betrekking tot de serie 'The Boys' op Prime Video en met name het personage van Homelander. Eén van de NFT's is bijvoorbeeld een afbeelding van Donald Trump die een Amerikaanse vlag als cape draagt en een rood superheldenpak om een indrukwekkend lichaam.

Homelander

Anthony Starr (hij speelt Homelander in de serie) wees snel op de overduidelijke gelijkenis van deze specifieke NFT en vroeg de makers van de serie een reactie te geven. Het marketingteam van The Boys had echter al iets ludieks voorbereid om te reageren op deze potentiële inbreuk op het auteursrecht.

Het twitter-account van Vought International plaatsten de volgende tweet met een afbeelding: "Grote aankondiging: officiële Homelander digitale verzamelkaarten zijn gearriveerd! Vier het leven en de misdaadbestrijdingscarrière van onze grootste held door een authentieke en niet-vervangbare JPEG van hem te bezitten. Koop nu voor 777 VoughtCoin nu het nog kan!"

Free publicity

The Boys zal de extra publiciteit die het hierdoor krijgt, ongetwijfeld waarderen.Kijk de serie op Prime Video


Lees meer over: the boys, Prime Video, homelander, superhelden

Populair nieuws