Ellen Pompeo is klaar met 'Grey's Anatomy', maar toch niet helemaal?

Ellen Pompeo vertelde in 'The Drew Barrymoreshow' over haar vertrek uit 'Grey's Anatomy' en haar nieuwe plannen.

Bas de Kramer, 17-12-2022 16:44

Grey's Anatomy loopt inmiddels alweer 19 seizoenen. Het einde is nog lang niet in zicht, maar de serie zal door moeten zonder haar hoofdrolspeelster Meredith Grey (gespeeld door Ellen Pompeo).
Ellen Pompeo kondigde eerder dit jaar aan dat ze in slechts acht afleveringen van seizoen 19 zou verschijnen. De afscheidsaflevering van Meredith zal in februari worden uitgezonden na de pauze halverwege het seizoen.

Pompeo stopt niet helemaal

Pompeo zal ook verschijnen in de seizoensfinale van seizoen 19. Verder zal ze doorgaan als voice-over met toch af "‹"‹en toe nog een cameo. Daarnaast blijft Pompeo aan als uitvoerend producent van de show.

Als reden voor haar vertrek heeft ze eerder verwezen naar een nieuwe miniserie over een wees en haar adoptieouders die ze zal produceren en waarin ze zal acteren. Het nieuwe project is echter niet de enige reden voor de actrice om Grey's Anatomy te verlaten. Ze deelde eerder deze week dat het te vermoeiend voor haar is geworden om alsmaar dezelfde rol te spelen, ze voelde dat ze op 53-jarige leeftijd inmiddels een beetje vastloopt.

Universiteit

"Ik moet iets nieuws doen", legde de actrice uit. "19 jaar, dat is meer dan mensen hun kinderen in huis houden, zoals mensen hun kinderen in huis houden tot ze 18 zijn en ze dan naar de universiteit sturen. Dus dit is alsof ik naar de universiteit ga."


Pompeo voegde eraan toe dat ze zich naast haar nieuwe Hulu-project ging concentreren op haar gezinsleven en de zorg voor haar kinderen. Ellen Pompeo heeft drie kinderen met haar man Chris Ivery.

Lees meer over: greys anatomy, ellen pompeo, drew barrymore, meredith grey

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader