search
HBO Max heeft goed nieuws voor deze sterk ontvangen serie
Series / Nieuws

HBO Max heeft goed nieuws voor deze sterk ontvangen serie

Na alle annuleringen bij de streamingdiensten weet deze serie juist door te gaan.

Het is een van de meest in de prijzen gevallen series voor HBO Max. De streamingdienst maakt het nieuws bekend dat de serie Sort Of verlengd zal worden voor een derde seizoen, tot veel genoegen van de fans.

De serie gemaakt door Bilal Baig en Fab Fillipo heeft vooral in de VS op de streamingdienst HBO Max veel succes behaald en in Canada was het op lineaire televisie een enorme hit. Ook de cast en crew zijn enorm enthousiast dat de verhalen van de Mehboobs en de Kaneko-Bauers nog een seizoen langer doorgaan.

Hartverwarmend en modern


Manager van CBC Sally Catto vertelt over het nieuws: "Sort Of heeft een plek weten te vinden in de harten van mensen in Canada, de VS en de wereld door het omarmen van universele thema's waar we allemaal mee kunnen identificeren. ongeacht wie we liefhebben of hoe we onszelf identificeren".

De serie Sort Of gaat over een genderfluïde millennial die zichzelf ontwikkelt in elke fase van hun leven. Critici zijn over het algemeen positief over de serie. Het tweede seizoen ging 1 december van dit jaar in première op HBO Max na de première op Canadese TV in november en wordt afgesloten met de laatste twee afleveringen op 22 december.

Kijk de serie Sort Of of NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen