search
Dit draagt Ncuti Gatwa's Vijftiende Doctor in 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Dit draagt Ncuti Gatwa's Vijftiende Doctor in 'Doctor Who'

Nieuwe kleren voor de Vijftiende Doctor en zijn reisgenoot in 'Doctor Who'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het wachten is nog lang voor Ncuti Gatwa officieel de sleutel voor de TARDIS krijgt in BBC's Doctor Who, maar dat mag niet baten. In de tussentijd kunnen we genieten van de nieuwe outfit van de Vijftiende Doctor en zijn reisgenoot!

Twitter


Het officiële Doctor Who twitter-account licht al een klein tipje van de sluier op en laat het kostuum zien waarmee Gatwa zijn era ingaat.

Ruby Sunday


Niet alleen Gatwa krijgt zijn officiële Doctor Who-look, ook reisgenoot Ruby Sunday (gespeeld door Millie Gibson) mag haar outfit laten zien.



Opgaan in het busje


Ook zien we op twitter een kleine glimp van Gatwa en Gibson samen. De twee acteurs lijken het goed met elkaar te vinden en maken grapjes tijdens het showen van hun nieuwe outfits.



Ringen


Ncuti Gatwa's Doctor zal ook aardig wat sieraden dragen, en dan vooral veel ringen. Wat deze ringen voor betekenis hebben moeten we nog afwachten. Misschien zijn ze sonic? Peter Capaldi had zijn sonic zonnebril, dus alles is mogelijk!



Het zal nog even duren voor Gatwa en Gibson samen, in hun nieuwe outfits, de TARDIS mogen betreden. Eerst zijn David Tennant's Veertiende Doctor en Donna Noble (Catherine Tate) nog even aan de beurt in de zestigste verjaardagsspecials in 2023.

Wil je alle Doctor Who-afleveringen nog eens terugkijken? Dat kan hier[i]! Volgend jaar zal de serie ook te zien zijn vanaf volgend jaar ook te zien via [i]Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen