search
Maf gerucht over Star Wars en meerdere Ahsoka's
Series / Nieuws

Maf gerucht over Star Wars en meerdere Ahsoka's

Deze nieuwe serie over Ahsoka Tano prikkelt de nieuwsgierigheid van velen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het razend populaire personage Ahsoka vervolgt haar avonturen nu dan in de live-action serie. Volgens Making Star Wars pakt Ahsoka direct de draad op waar animatieserie Star Wars: Rebels eindigde.

De ex-Jedi bevindt zich in de World Between Worlds, een realiteit tussen tijd en ruimte in. Van daaruit is het mogelijk om naar andere tijden en plaatsen te reizen. Zij kan dus zomaar eerdere versies van zichzelf tegenkomen.

Andere tijden, andere Ahsoka's
Het verhaalelement van de World Between Worlds biedt fantasierijke mogelijkheden, zowel binnen als buiten de serie. Mocht dit gerucht kloppen, dan is de vraag welke versies en welke actrices in Ahsoka te zien zullen zijn.

Twee aanvullende versies?
Naar verluidt gaat het hier om twee aanvullende Ahsoka's. Volgens Making Star Wars zou het gaan om een tienerversie naast een versie die lijkt op het personage in Rebels. Welke actrices dit dan zouden worden is even vaag als het gerucht zelf.

Fans klagen allesbehalve
Fans vermaken zich echter prima en speculeren enthousiast over Laura Harrier (Spiderman: Homecoming) als passende kandidaat.

Voorlopig houden we echter het bij de huidige realiteit: Rosario Dawson.

Ahsoka wordt in 2023 verwacht op Disney+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen