Zijn Daenerys en Jon Snow nog wel vrienden in het echte leven?

De relatie tussen Daenerys en Jon Snow loopt niet goed af in de serie, hoe is dat in het echte leven?

Bas de Kramer, 19-12-2022 07:12

Eén van de meest populaire verhaallijnen uit Game of Thrones is die van Daenerys en Jon Snow, die gespeeld worden door Emilia Clarke en Kit Harington. Veel fans van de serie hoe het nu zit tussen deze twee in het echte leven.

Seizoen 7

Pas in seizoen 7 begaf Daenerys zich naar Westeros, waar zij en Jon elkaar voor het eerst ontmoetten. Kit Harrington en Emilia Clarke zijn goede vrienden buiten het scherm en zien elkaar nog regelmatig. Clarke komt vaak bij hem thuis en speelt met zijn kind.

School

Harrington vergelijkt het einde van een serie met het verlaten van school. "Je hebt een hechte band van mensen over dit ene ding en dan houdt het ineens op". Hij geeft aan dat je als acteur veel vluchtige contacten hebt en dat het fijn is om met een aantal mensen uit het begin van je carrière contact te blijven houden omdat je samen zoveel hebt meegemaakt.

Vrouw

Kit Harrington ontmoette zijn vrouw Leslie Rose (die Ygritte speelde in seizoen 2 van Game of Thrones) ook tijdens de opnames van de serie. Ygritte was Jon Snow's vriendin in serie en werd in seizoen 4 alweer uit de serie geschreven.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Lees meer over: game of thrones, george rr martin, jon snow, bran stark, joffrey baratheon, jack gleeson, kit harrington, emilia clarke

Populair nieuws