search
Netflix en Frank Lammers hebben groot nieuws over de 'Ferry'-serie
Series / Nieuws

Netflix en Frank Lammers hebben groot nieuws over de 'Ferry'-serie

Frank Lammers heeft het er allemaal voor over - zelfs zijn geloofwaardigheid als maffiabaas.

Er is geen twijfel meer over mogelijk: Ferry komt terug met een eigen serie! Na het succes van Undercover en de film Ferry keert het personage Ferry Bouman nu terug met een eigen serie. Hiermee komt er een hele kliek bekende acteurs naar de grimmige onderwereld, die te zien is in de misdaadserie.

De serie zal Ferry: de serie komen te heten en volgt de gebeurtenissen uit het leven van Ferry, die zich vlak na het einde van de film afspelen. Het verhaal van de serie Undercover speelt zich dan weer af ná Ferry: de serie.

Over het plot is nog niet veel bekend. Wat men al weet is dat Ferry als beginnende xtc-producent problemen zal krijgen met een motorbende onder het bewind van drugsbaron Arie Tack.

Een origineel kerstcadeau


Nogal nors kondigt Frank Lammers onder de kerstboom aan met een dwaas dansje dat de serie eraan komt. Hierbij hoort ook de aankondiging van de cast.

Een nieuw gezicht is Tygo Gernandt, die de rol speelt van Ricardo, één van de leden van de motorbende. Verder keren meerdere oude bekenden terug, zoals Elise Schaap en Monic Hendrickx.

Bekijk de grappige video zelf hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen