'Hawkeye'-ster Jeremy Renner onthult eigen Disney Plus-serie

De bekende boogschutter krijgt nu een eigen realityserie over een bijzondere hobby van hem.

Mitchell van Vuren, 21-12-2022 13:49

Acteur Jeremy Renner heeft een hoop meer op zijn naam staan dan enkel het spelen van de Marvel-held Hawkeye. Over de jaren heen is hij muzikant, app-ontwikkelaar en acteur geweest, en vanaf volgend jaar wordt hij tevens een televisiester. Hij krijgt namelijk van Disney+ zijn eigen realityserie: Rennervations!
Op dinsdag deelde de Hawkeye-ster het heugelijke nieuws met zijn fanbase op Twitter. Volgend jaar zal de serie uitkomen, maar een exacte datum kon Jenner helaas nog niet delen.


Waar gaat de serie Rennervations over?

Volgens de originele plannen zal Rennervations bestaan uit vier afleveringen die ingaan op Renners levenslange passie over voertuigen. Achter de schermen is de man namelijk een fervent automonteur.

Met de serie is het zijn bedoeling om een soort Pimp My Ride te introduceren voor noodbehoevende mensen, die een specifiek soort voertuig nodig hebben. De Avenger zal hen dan te hulp komen met een voertuig, dat aan hun wensen kan voldoen.

Hiermee gaat Renner hetzelfde pad op als mede-Avenger Chris Hemsworth, die ook al zijn eigen televisieserie kreeg bij Disney+. In Limitless verkent de Thor-acteur de grenzen van het menselijk lichaam door bizarre stunts uit te voeren en de dood in de ogen te kijken.

Limitless is nu al te bekijken bij Disney +.


Lees meer over: jeremy renner, rennervations, hawkeye, avengers, marvel, mcu, disney plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie