search
'Wednesday'-actrice Jenna Ortega steelt de show tijdens 'Jimmy Fallon'
Series / Nieuws

'Wednesday'-actrice Jenna Ortega steelt de show tijdens 'Jimmy Fallon'

Jenna Ortega was te gast bij Jimmy Fallon om het te hebben over 'Wednesday' en de nieuwe 'Scream'-film.

Jenna Ortega is door haar hoofdrol als Wednesday één van de meest populaire actrices van het moment. Afgelopen vrijdag was Ortega te gast bij Jimmy Fallon in The Tonight Show, om het onder andere te hebben over de succesvolle Netflix-serie.

Dit was niet de eerste keer dat Ortega te gast was in The Tonight Show. In november zat de actrice namelijk al tegenover Jimmy Kimmel, toen nog om de release van Wednesday te promoten.

Horrorfilms zijn therapeutisch


Inmiddels is Wednesday al een tijdje uitgekomen en is de serie een enorm succes. Daar hebben Jimmy Fallon en Ortega het over gehad, waarbij de actrice onder andere onthulde dat ze de iconische dansscène die al een tijdje viral gaat op TikTok zelf binnen een week gechoreografeerd heeft.

Daarnaast vroeg Fallon naar de nieuwe Scream-film, waar Ortega in te zien is, en wat voor haar het spelen in horrorfilms zo leuk maakt. Ortega's antwoord was als volgt:

"Ik hou van horrorfilms. Ik weet niet wat het is aan, weet je wel, bloed in je gezicht gegooid krijgen en schreeuwend rondrennen, maar het is echt therapeutisch".

En ze ziet er ook prachtig uit tijdens haar optreden in de show. Onderdeel hieronder zelf maar.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen