search
Dit antwoord moet seizoen 2 van 'Wednesday' minimaal geven
Series / Nieuws

Dit antwoord moet seizoen 2 van 'Wednesday' minimaal geven

Dit mysterie rondom Gomez zal in seizoen 2 van 'Wednesday' toch echt beantwoord moeten worden.

Hoewel de Netflix-serie Wednesday het gelijknamige hoofdpersonage dieper verkend heeft, is dat niet het geval voor de andere gezinsleden van The Addams Family. Vooral rondom Gomez blijft er een mysterie over, dat in seizoen 2 hopelijk beantwoord gaat worden.

De studenten van Nevermore Academy hebben allemaal bepaalde capaciteiten, waardoor ze op deze school voor buitenbeentjes mogen zitten. Zo heeft Wednesday zelf bijvoorbeeld paranormale krachten. Ook de ouders van Wednesday zaten op Nevermore Academy. Morticia omdat zij dezelfde gave heeft als Wednesday, maar wat voor speciale krachten heeft vader Gomez?

De krachten van Gomez


Ondanks de focus op de oorsprong van de krachten van Wednesday, wordt er in de serie nooit onthuld wat de speciale gave van Gomez is. De krachten zijn een nieuwe toevoeging aan het The Addams Family-universum, dus kan er ook niet naar ouder materiaal gekeken worden om deze vraag te beantwoorden.

Aangezien de krachten van Wednesday een grote rol spelen in de serie zal de questie over de gave van haar vader op een gegeven moment moeten worden aangepakt. We weten in ieder geval dat hij geen deel uitmaakt van een andere soort, zoals weerwolven of vampiers.

Het lijkt er meer op dat Gomez net als Wednesday geïnternaliseerde paranormale krachten bezit, wat ook hun sterke band zou verklaren.

Laten we hopen dat deze vraag beantwoord wordt in seizoen 2. Wednesday is te zien op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen