Het huis in hun Netflix-docuserie is geen eigendom van Harry en Meghan

De beelden tonen Harry en Meghan's huishouden in en rond een prachtig huis: van hen?

Valeria Milić, 24-12-2022 09:11

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De zesdelige Netflix-docuserie Harry & Meghan debuteerde op nummer 2 in Engelstalige landen, en stond in de top 10 van maar liefst 85 landen. We zien intieme beelden uit het dagelijks leven, maar de prachtige villa is niet van Meghan en Harry.
Het betreft hier een schitterend huis met twee verdiepingen, en het staat nog steeds te koop in Santa Barbara, Californië.

Geschikt om te filmen

Volgens Dirt heeft deze woning, als je het gastverblijf meerekent, zes kamers en acht badkamers. Verder zijn daar een luxe keuken, een kamer om te gamen, een fitness-kamer, en zelfs een bioscoop-kamer. De landerijen om het huis, tevens het uitzicht op de oceaan maken het huis compleet: er wordt dan ook $ 33,5 miljoen voor gevraagd.

Om de hoek

Het koninklijk stulpje staat in de buurt: Harry en Meghan wonen met hun gezin in het naburige Montecito. Met negen slaapkamers, zestien badkamers, een zwembad en een tennisbaan kent het huis een waarde van $ 14,6 miljoen. Allesbehalve schamel dus.

Geen ongebruikelijke aanpak

Filmen in een ander huis dan waar je daadwerkelijk woont is zeker niet raar te noemen. Zo zijn er sterren die hun onroerend goed daarvoor ter beschikking stellen. Per slot van rekening is het niet erg handig wanneer de kijkers exact zien waar je woont. Dit geldt zo mogelijk nog meer wanneer je een bekend persoon bent.

Waar ze nu precies wonen weten we niet, maar Harry & Meghan is op Netflix te vinden.

Lees meer over: Netflix, Prins Harry, Meghan Markle

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix