search
Duistere ontmoeting in openingsscéne 'The Witcher: Blood Origin'
Series / Nieuws

Duistere ontmoeting in openingsscéne 'The Witcher: Blood Origin'

Bekende gezichten te zien aan het begin van de spannende Witcher spin-off

Aan de vooravond van The Witcher: Blood Origin komt Netflix met een gloednieuw fragment waarvan zij bevestigen dat dit de openingsscène is van de Witcher spin-off. En in dat fragment zien we een ontmoeting tussen twee heel bekende gezichten.

Het is niet direct te zien dat het hier gaat om beelden uit de spin-off maar het is wel degelijk de openingsscène wat veel belooft voor de komende vier delen in de Witcher-saga. In het fragment is de populaire bard Jaskier (Joey Batey) te zien in een conflict tussen het Temeriaanse leger en de Scoia'tael op een slagveld dat magisch bevroren is in de tijd.

Terug in de tijd


Oplettende kijkers zullen waarschijnlijk niet één, maar twee Jaskiers zien. Degene die namelijk het slagveld heeft bevroren in de tijd is een mysterieuze vreemdeling die zich voordoet als Jaskier. Aangezien The Witcher: Blood Origin zich 1000 jaar afspeelt vóór de gebeurtenissen van The Witcher rijst de vraag wat Jaskier daar überhaupt doet.

Het enige wat tot nu toe bekend is over welke inbreng Jaskier heeft in de spin-off is dat hij het verhaal enigszins aan elkaar zal vertellen. Maar wat hij nu precies doet op die locatie en op dat moment is maar de vraag. Netflix doet in ieder geval haar best om de kijker met zoveel mogelijk vragen en opgewekte interesse achter te laten.

Kijk vanaf morgen naar het spannende nieuwe The Witcher: Blood Origin op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen