Nieuw op Netflix: 'The Circle' is terug met een verrassend vijfde seizoen

Nieuw op Netflix: 'The Circle' seizoen 5

Dit jaar is er ook sprake van een opvallend nieuwtje bij deze populaire serie...

Geoffrey Ketels, 24 december 2022 11:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de toch wel behoorlijk populaire serie The Circle. De show keert binnen enkele dagen terug op Netflix met een gloednieuw vijfde seizoen.
Dit jaar hebben de makers van The Circle alvast een leuke verrassing in petto voor de kijkers. Alle deelnemers zijn dit jaar namelijk vrijgezel. In het vierde seizoen werd er reeds behoorlijk wat geflirt tussen de deelnemers en dat zal nu dus naar alle waarschijnlijkheid niet anders zijn, in tegendeel.

Vijfde seizoen

Dat we inmiddels al toe zijn aan het vijfde seizoen van The Circle is toch een klein beetje opmerkelijk te noemen. Het eerste seizoen van de reeks verscheen namelijk pas in januari 2020.

Datingshow

In het vorige seizoen verrasten de makers al met de komst van twee Spice Girls en ook dit jaar is het dus opnieuw prijs. Deze keer gaat de reeks er nog meer dan voorheen uitzien als een echte datingshow. Dit uiteraard omdat alle deelnemers single zijn... of althans doen alsof!

Wie al niet meer kan wachten op het vijfde seizoen hoeft nog maar heel even geduld te koesteren. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen te streamen is vanaf 28 december.Wellicht zullen niet alle afleveringen in één keer worden toegevoegd, maar zal het opnieuw gaan om een gespreide release over enkele weken.

Lees meer over: The Circle, serie, series, Netflix

Populair nieuws