search
Seizoen 2 van 'The Rings of Power' heeft meer vaart en zit vol gevechten
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'The Rings of Power' heeft meer vaart en zit vol gevechten

Amazon heeft geluisterd naar de kritiek van fans op het eerste seizoen van Rings of Power.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van The Rings of Power heeft heel wat kritiek gekregen van de fans. Amazon besloot daarom om het tweede seizoen anders aan te pakken.

De fans van Rings of Power vonden dat het tempo van seizoen 1 te traag was. Hierdoor verliep het verhaal heel langzaam en was het te slingerend.

Dit probleem heeft Amazon dan ook aangepakt. Volgens Vernon Sanders, TV-hoofd van Amazon Studios, zal The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 een stuk sneller zijn dan seizoen 1. Er zullen ook meer spannende gevechten in komen.

Showrunners JD Payne en Patrick McKay hebben eerder op de kritiek gereageerd. Zij zeiden dat seizoen 1 iets langzamer is, omdat ze het verhaal methodisch hebben gevolgd. Ook kon het publiek volgens hen zo meer inleven in de personages en helemaal opgaan in de serie.

Sanders over seizoen 2


Sanders sprak in een interview over het tweede seizoen. Dit is wat hij zei:

"We gaan sneller worden. We zullen meer geld op het scherm kunnen zetten, omdat we nu weten hoe we het moeten doen. En ik denk ook dat het tempo van ons verhaal deels zal toenemen omdat het verhaal nu vaststaat, de inzet is vastgesteld. Namelijk dat we enkele personages in sommige landen ten oorlog zullen zien trekken".

Bekijk hieronder de verschillen tussen de films en de serie. The Rings of Power is te streamen op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen