search
Officiele reactie op de mogelijke 'Back to the Future'-serie

Officiele reactie op de mogelijke 'Back to the Future'-serie

Er gingen geruchten dat er een animatieserie van 'Back to the Future' zou komen, maar helaas blijkt niets minder waar.

Nina Beerendonk
De Back to the Future-franchise is een iconisch merk dat, in tegenstelling tot veel andere films uit de jaren 80, nog geen grote revival heeft gehad. Er gingen geruchten over een animatieserie van de filmreeks, maar deze hoop was helaas niet van lange duur…

Het moeilijk om je voor te stellen dat Back to the Future ooit een comeback zou maken zonder Michael J. Fox en Christopher Lloyd. Een animatieserie zou het uiteraard veel makkelijker maken om een reboot te realiseren, waar dan ook al een tijdje geruchten over waren.

Voorlopig geen reboot


Helaas blijken deze geruchten ongegrond. Op een Tweet die de animatieserie aankondigd antwoordde het Back to the Future-account met een GIF van Lloyd met daarin de tekst: "Het gaat niet gebeuren". Hierdoor vroegen fans zich af of deze serie überhaupt op de planning stond, waarop het account antwoordde met een GIF van Michael J. Fox met de tekst: "Het antwoord is nee".

Fox ziet een reboot wel zitten, al is de kans erg klein dat hij hier zelf voor zal terugkeren. Volgens hem moet een vrouw de rol overnemen, zei hij in een interview: "Ik had eigenlijk het idee dat als ze de film nog een keer zouden doen, ze het met een meisje als Marty zouden moeten doen. Er is iets aan de franchise dat mensen op elk niveau aanspreekt. Ik heb gewoon het gevoel dat het weer terugkomt".

Bekijk de Tweets van het Back to the Future-account hieronder.Aanbevolen artikelen