search
Komt er een nieuwe 'Avatar: The Last Airbender'-serie in 2025?
Series / Nieuws

Komt er een nieuwe 'Avatar: The Last Airbender'-serie in 2025?

Fans van 'Avatar: The Last Airbender' hebben de komende jaren enorm veel om naar uit te kijken.

Goed nieuws voor fans van Avatar: The Last Airbender, want naast de langverwachte live action-versie van de serie komt er nu ook een nieuwe animatieserie aan. Avatar Studios werkt naar verluidt aan de volgende Avatar: The Last Airbender serie, die zowel na de originele serie als The Legend of Korra plaatsvindt.

Volgens de site zal de serie zich richten op een earthbender die Aang en Korra opvolgt als Avatar. Het is nog niet bekend hoe ver in de toekomst deze serie zich zal afspelen, maar grof geschat zal dit ongeveer een eeuw na de gebeurtenissen in The Legend of Korra zijn.

Bioscoopfilm in 2025


En er is nog meer nieuws, want waarschijnlijk komt er ook een animatiefilm van Avatar: The Last Airbender naar de bioscopen. Deze werd eerder dit jaar al aangekondigd en zal gaan over Aang.

De film zal het eerste deel van een driedelige filmreeks zijn, die naar verluidt vanaf 10 oktober 2025 in de bioscopen te zien is. De animatieserie staat voor daarna gepland, het team werkt momenteel aan meerdere parallelle projecten.

Voor de nieuwe animatieserie moeten we dus nog lang geduld hebben, maar gelukkig verschijnt de nieuwe live-action Avatar: The Last Airbender serie al in 2023 op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen