search
De 3e aflevering van 'The Last of Us' zal alles op zijn kop zetten
Series / Nieuws

De 3e aflevering van 'The Last of Us' zal alles op zijn kop zetten

Volgens acteur Troy Baker is The Last of Us heel goed en zal aflevering 3 je verwachtingen helemaal veranderen.

Fans moeten nog even wachten totdat The Last of us uit is. Op 15 januari is het zo ver. De cast heeft de serie al wel gedeeltelijk mogen kijken en er zijn dan ook al wat plagende hints gegeven.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige game uit 2013. Nadat een deal van Joel Miller (Pedro Pascal) helemaal verkeerd uitpakt, moet hij de 14-jarige Ellie (Bella Ramsey) begeleiden.

Tijdens hun reis naar de militante revolutionaire fractie, Fireflies, leren de twee elkaar steeds beter kennen. Dan blijkt Ellie immuun te zijn tegen de schimmelinfectie die de wereld teistert door de zombies.

Acteur Troy Baker over de serie


Spelacteur Troy Baker heeft een aantal afleveringen van The Last of Us mogen kijken. Tijdens de Play Watch Listen-podcast sprak hij over de serie.

Hij zei dat de verwachtingen van de fans totaal zullen veranderen tijdens aflevering drie.

Dit is wat hij zei: "Ik heb vijf afleveringen gezien en ik kan je nu vertellen, als je bij aflevering drie aankomt, ben je klaar. Je staat op je bureau [zoals bij Dead Poets Society] "Oh Kapitein! Mijn kapitein!"

De serie zet alles op in de eerste twee afleveringen. Het laat je kennismaken met de wereld als je geen idee hebt wat het is. Het neemt al je verwachtingen weg en laat ze gewoon verdwijnen".


Bekijk hieronder het volledige interview en de officiële trailer. The Last of Us zal in 2023 te zien zijn op HBO Max.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen