search
'Daredevil: Born Again' wordt de grootste Marvel-serie op Disney+
Series / Nieuws

'Daredevil: Born Again' wordt de grootste Marvel-serie op Disney+

Nadat Netflix ermee stopte komt de serie terug met enorme hoeveelheid afleveringen.

De langverwachte serie uit het MCU Daredevil: Born Again komt terug met Charlie Cox in de hoofdrol. Op Disney+ maakt hij echter een doorstart met een van de grootste releases voor een Marvelserie ooit.

Eerder was Cox te zien als de superheld in Daredevil toen het drie seizoenen lang gemaakt werd door Netflix. In 2018 besloot de streamingdienst echter te stoppen met de serie tot veel teleurstelling en verontwaardiging van de fans. Nu Marvel onderdeel is geworden van Disney was er ruim baan voor een doorstart van de superheld.

Een heel jaar filmen


Voor de productie begon aan Dardevil: Born Again vroeg Cox aan de producenten wanneer ze zouden beginnen met filmen. Hem werd verteld dat ze in 2023 gaan beginnen met filmen. Hij vroeg hierop wanneer dat precies zou zijn, waarop ze zeiden: "het hele jaar.". De acteur zal komend jaar dus 11 maanden bezig zijn met het opnemen.

De serie zal maar liefst 18 afleveringen bevatten wat het veruit de langste Marvelserie maakt op Disney+. Cox hoopt dat door de hoeveelheid afleveringen er extra veel ruimte komt om uitgebreid het leven van Matt Murdock (Daredevil) als advocaat en superheld in beeld te brengen.

Aangezien de serie het hele komende jaar gefilmd wordt duurt het nog even voor het uitkomt. Kijk in de tussentijd alle afleveringen van Daredevil op Disney+

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen