search
Hoe fans deze Marvel-acteur verder hebben geholpen
Series / Nieuws

Hoe fans deze Marvel-acteur verder hebben geholpen

Zonde de hartverwarmende stunts van zijn trouwe fans zou acteur Charlie Cox nu nergens zijn.

Maar weinig series hebben zo'n trouwe schare aan fans om zich heen weten te verzamelen als Daredevil. Na het stopzetten van de serie mocht de studio rekenen op meerdere wanhopige stunts, waaronder zelfs een vliegtuig laten overvliegen met een noodoproep om de serie te redden. Het was voor acteur Charlie Cox hartverwarmend, zo stelde hij.

Toen Daredevil in 2015 in première ging bij Netflix was het direct een daverend succes. In The Defenders kreeg de held ook een rolletje, en mocht nog twee seizoenen extra in zijn eigen serie spelen. Daarna zette Netflix helaas een punt achter het verhaal van Cox.

Wereldwijd zaten fans in de put, en al snel stonden meerderen op om een online campagne op te zetten. Hun doel was simpel: Daredevil weer op de buis krijgen. En na drie jaar hard werk loonde al hun moeite.

Cox dook plots in zijn rol als Matt Murdock op in Spider-Man: No Way Home, en al snel daarna werd bevestigd dat hij zal verschijnen in She-Hulk: Attorney at Law. Vervolgens werd officieel bekend gemaakt dat een nieuwe serie in première zou gaan op Disney+ in 2024, genaamd Daredevil: reborn Again. Daredevil als échte Marvel-ster werd geboren.



De grote dank van Cox jegens zijn fans
Na het D23-panel sprak Cox met THR en vertelde hij hoe intens dankbaar hij was voor de eeuwige ondersteuning van zijn fans, zelfs toen hij zelf al de hoop opgegeven had.

Cox: "Ik heb het gevoel dat ik ze grote dank verschuldigd ben. De 'Save Daredevil'-campagne, ze hebben er zo hard voor gewerkt en er waren momenten waarop ik sommigen van hen heb ontmoeten als ze kwamen kijken naar het stuk dat ik in New York deed…"

Hij vervolgde: "Ik zat te denken: 'Oh, jongens, ik denk dat het voorbij is. Het is zo leuk [wat jullie doen], maar ik denk dat we het moeten opgeven' ...En dat deden ze niet, en hier zijn we dan."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen