search

Ons nieuws van zondag 25 december 2022

Eerste trailer voor 'Outlander' seizoen 7!
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'Outlander' seizoen 7!

In de zomer van 2023 keert de geliefde serie Outlander weer terug voor het zevende seizoen.

Dit jaar maart verscheen het verkorte zesde seizoen van de succesvolle en geliefde serie Outlander op de Amerikaanse zender Starz en in Nederland op Ziggo Movies & Series. Volgend jaar verschijnt een groter zevende seizoen.

Seizoen zes bestond uit slechts acht afleveringen in plaats van de normale twaalf of dertien afleveringen. De coronapandemie zat de serie dwars. Het zevende seizoen zal straks flink gaan uitpakken, met maar liefst zestien (!) afleveringen.

Teaser seizoen 7 Outlander


In de zomer van 2023 keert Outlander terug en onderstaande eerste teaser voor het seizoen wordt op YouTube begeleid met de tekst "Droom niet alleen van het verleden, maar ook van de toekomst."

Uiteraard keren de personages Jamie Fraser (Sam Heughan) en Claire Fraser (Caitrí­ona Balfe) terug.



Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

De eerste vijf seizoenen vind je overigens ook terug op Netflix en het is niet ondenkbaar dat voor de release van seizoen zeven ook het zesde seizoen op Netflix staat.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws als je wacht op meer 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Slecht nieuws als je wacht op meer 'The Walking Dead'

Nog lang wachten op het speciale verhaal over Rick en Michonne.

Keek jij al uit naar de spin-off met de personages Rick en Michonne? Dan hebben we toch minder goed nieuws voor je. Het wachten op de spin-off van de moederserie The Walking Dead gaat nog wel even duren.

Michonne-actrice Danai Gurira (Black Panther: Wakanda Forever) hintte in een interview tijdens de podcast 20 Questions: On Deadline dat de serie niet snel zal verschijnen. Het wordt eerder eind 2023 dan eerder volgend jaar.

Wachten op The Walking Dead


"Ik denk dat het eind 2023 wordt, ik denk dat het ergens rond die tijd ligt. Halloween eerst, daarna. Ergens daarna. Dat is het doel," zei de actrice die in 2012 debuteerde als het personage Michonne en in 126 afleveringen uitgroeide tot een publiekslieveling.

In de spin-off zien we een episch liefdesverhaal van twee personages die veranderen door een veranderde wereld. Rick Grimes wordt weer gespeeld door Andrew Lincoln.

Veel spin-offs


De spin-off met Rick en Michonne volgt op het dit jaar afgeronde The Walking Dead (2010-2022), Fear the Walking Dead (2015-heden), The Walking Dead: World Beyond (2020"“2021) en Tales of the Walking Dead (2022-heden).

De eerste spin-off die verschijnt heet The Walking Dead: Dead City en gaat over de personage Maggie en Negan. Ook de spin-off Daryl Dixon is in de maak.

The Walking Dead Universe


Het is duidelijk dat AMC werkt aan een groot The Walking Dead Universe met veel losse verhalen verspreid over tijd en plaats. De moederserie kun je in zijn geheel (terug)kijken op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heerlijk: 'Game of Thrones' spin-offs in aantocht!
Series / Nieuws

Heerlijk: 'Game of Thrones' spin-offs in aantocht!

Er is een grote bak aan 'Game of Thrones' spin-offs in aantocht.

Veel mensen hebben, behalve van het het afgeraffelde einde, enorm genoten van Game of Thrones. De serie is gebaseerd op de boekenreeks A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin en is echt wel DE grootste tv-serie ter wereld van de afgelopen jaren.

Ook de prequel van House of the Dragon is over het algemeen goed ontvangen. Goed om te weten is dat HBO nog altijd een aantal potentiële spin-offs in ontwikkeling heeft waarmee zij ons weer terugbrengen in de wonderlijke wereld van Westeros. Hier een overzicht.

Jon Snow Sequel


Duidelijk is dat er een Game of Thrones-serie aankomt waarin Jon Snow centraal staat en wij hem zien na de moord Daenerys en de daaruit voortvloeiende verbanning naar 'The Wall'.

The Sea Snake


Corlys Velaryon, de zeeslang, speelt een voorname rol in House of the Dragon. The Sea Snake is in feite een spin-off van een spin-off. De serie zou draaien om de Sea Snake die natuurlijk een interessant leven heeft met het doorkruisen van de oceanen van de wereld van Westeros. Bryan Heller, co-creator van HBO's Rome zou deel uitmaken van het creatieve team.

10.000 ships


Een andere spin-off van Game of Thrones die in ontwikkeling zou zijn, is het verhaal van prinses Nymeria van de Rhoyne. De Rhoynar werd zo'n 1000 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones vernietigd waarna Nymeria haar volk naar veiligheid en vrijheid probeert te leiden. Amanda Segel van Person of Interest zou de serie naar verluidt gaan schrijven.

Tales of Dunk & Egg


Al in januari 2021 werd gemeld dat een nieuwe Game of Thrones-serie, gebaseerd op de door George R.R. Martin geschreven reeks Tales of Dunk & Egg, zich in de beginfase van haar ontwikkeling bevond. De verhalen spelen zich ongeveer 90 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af en zijn iets luchtiger. Er is al lange tijd niets meer van deze plannen voor een serie vernomen, dus wij vragen ons af of deze serie er wel komt.

Veel spin-offs dus die op stapel staan. Welke er nu echt op de buis gaan verschijnen? Dat is helaas nog even afwachten.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Nepo-babies', kinderen van Celebs krijgen het allemaal op presenteerblaadje?
Series / Featured

'Nepo-babies', kinderen van Celebs krijgen het allemaal op presenteerblaadje?

Lily Allen heeft zich uitgesproken over het fenomeen 'Nepo-babies', waar zij zelf ook een voorbeeld van is

Er zijn tegenwoordig steeds meer kinderen van celebs die in de voetsporen treden van hun bekende ouder/ouders. Zeker ook op sociale media roeren deze zogheten 'nepo-babies' zich flink. Zangeres Lily Allen bemoeide zich recentelijk in een discussie over dit fenomeen en toen kwam er ook een oud voorbeeld bovendrijven.



Onlangs verscheen er een special van van Vulture over hoe kinderen van celebrity's het ook vaak ver schoppen enkel en alleen omdat ze de 'kinderen van' zijn. Lilly Allen heeft zich hierover ook uitgesproken.



Lily Allen


Lily Allen is de dochter van acteur Keith Allen (bekend van Trainspotting) en filmproducent Alison Owen (verantwoordelijk voor o.a. Elizabeth, Saving Mr. Banks). Haar bekende achternaam zorgde ervoor dat zowel zij als haar broer Alfie makkelijk hun weg vonden naar de entertainmentindustrie. Zo waren Lily en Alfie in 1998 te zien in de film Elizabeth die geproduceerd werd door hun moeder Alison Owen.

Nepo-babies


Hoewel Lily niet ontkent dat haar naam haar heel wat voordelen heeft opgeleverd, vindt ze wel dat de focus op de verkeerde nepo babies ligt. In een tweet schreef ze dat de nepo baby's die werken voor rechtspraktijken, banken of in de politiek veel gevaarlijker zijn dan die in de entertainmentindustrie.

Deze discussie deed denken aan een eerder verhaal dat Allen deelde op Reddit in 2014. Hoewel Lily Allen destijds geen acteerervaring had kreeg ze het aanbod om de rol van Yara Greyjoy te spelen in Game of Thrones. Daarbij zou ze te zien zijn naast haar echte broer Alfie Allen, die Theon Greyjoy speelde in de reeks. De zangeres weigerde de rol omdat ze het niet zag zitten om incestscènes te spelen met haar echte broer. "Ik voelde me ongemakkelijk omdat ik op een paard moest gaan zitten en hij me moest betasten."

Gemma Whelan


Uiteindelijk ging de rol naar Gemma Whelan. Maar het feit dat Lily Allen het aanbod als eerste kreeg en de makers dus mogelijk eerder voor een zangeres met een bekende achternaam gingen dan voor een actrice die de beste auditie deed, is een typisch voorbeeld van nepotisme.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit verdiende Jenna Ortega per aflevering van 'Wednesday'
Series / Nieuws

Dit verdiende Jenna Ortega per aflevering van 'Wednesday'

Er was al een schatting gedaan naar haar vermogen voordat Wednesday uitkwam, maar met dit salaris wordt de jonge actrice nog veel rijker.

Wednesday was meteen enorm populair en brak ook al snel een heleboel records. Het is dan ook niet raar om te bedenken dat Jenna Ortega hier goed aan verdient.

Jenna Ortega steelt de show als Wednesday Addams in de nieuwe serie Wednesday. Wednesday is een studente aan Nevermore Academy en raakt verwikkeld in een moordmysterie.

Het salaris van Jenna Ortega is nooit precies vrijgegeven, maar de salarissen van Stranger Things wel. Vanuit deze salarissen kan er dan ook een schatting gemaakt worden voor wat Ortega ongeveer gekregen zou hebben.

De salarissen


De acteurs van Stranger Things kregen tussen de €18.000 en €56.000 per aflevering. Ortega is een relatief bekende actrice en daarom zal haar salaris redelijk goed te vergelijken zijn met de salarissen van de Stranger Things-cast.

Voordat ze de rol van Wednesday Addams kreeg, was haar vermogen geschat op iets minder dan €3 miljoen. Eén ding is zeker: het succes van Wednesday zal haar nog veel rijker maken.

Bekijk hieronder de trailer. Het eerste seizoen van Wednsday is te streamen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aaron Paul uit 'Breaking Bad' heeft nu officieel een andere naam
Series / Nieuws

Aaron Paul uit 'Breaking Bad' heeft nu officieel een andere naam

De bekende acteur zal vanaf nu een andere naam op zijn paspoort hebben.

De bekende Breaking Bad-ster Aaron Paul heeft onlangs officieel zijn naam veranderd. Het is echter niet zo verassend als het klinkt.

Wie een extreme onthulling verwacht zal helaas teleurgesteld zijn. Aaron Paul heeft zijn naam namelijk veranderd naar… Aaron Paul.

Zoals hierboven gezegd, heeft Aaron Paul een aanvraag ingediend om zijn geboortenaam (Aaron Paul Sturtevant) officieel te veranderen in gewoon "Aaron Paul," wat de naam is waarmee de wereld hem heeft leren kennen door projecten als Big Love, Breaking Bad, Westworld en meer.

Een verandering voor de hele familie


TMZ meldt nu dat zij hebben gezien dat het verzoekschrift tot naamswijziging van Aaron Paul door de rechtbank is goedgekeurd, waardoor de naamswijziging officieel is geworden.

Paul heeft niet alleen zijn eigen naam veranderd: hij heeft de naamsverandering uitgebreid naar zijn hele familie, waaronder zijn vrouw, Lauren Parsekian (nu Lauren Paul).

Het stel heeft een 4-jarige dochter die geboren is met de achternaam Paul, evenals een zoontje; een deel van de reden voor de familienaam-swap is dat Aaron en Lauren naar verluidt ook de hele naam voor hun nieuwe zoon wilden veranderen, van "Casper Emerson Paul" in "Ryden Caspian Paul".

Voor kijkers en fans zal er dus gelukkig geen drastische veranderingen zijn. De acteur is gewoon te vinden op de naam waar hij bekend mee is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' komt met spannende kerstverrassing
Series / Nieuws

'Doctor Who' komt met spannende kerstverrassing

Ineens duikt daar een enorm grote ster op met nieuws voor deze 1e kerstdag.

Het is eerste kerstdag en het team van Doctor Who heeft de kijkers weten te enthousiasmeren door een teaser te plaatsen met als bijschrift "Tomorrow". Vandaag wordt onthuld wat er met de teaser wordt bedoeld en de fans kijken er naar uit.

In de teaser is niemand minder dan de Amerikaanse acteur Neil Patrick Harris te zien die als een soort spreekstalmeester een wereldwijde première aankondigt. Het was zeer onverwacht te noemen dat er überhaupt iets uit zou komen van de serie. Er komt namelijk wel een 60-jarig jubileumspecial uit maar die staat pas gepland voor volgend jaar november.

Neil Patrick Harris in speciale aflevering


Ook is bekend dat Harris mee zal spelen in Doctor Who maar dan in die jubileumspecial. Dus de vraag is wat er precies vandaag aangekondigd gaat worden. Wordt het een verrassingsaflevering? Of een mini-aflevering? Meeste mensen denken dat het om een trailer gaat maar wat het precies zal zijn is nog speculeren.

Niet alleen Harris zal zijn opwachting maken in Doctor Who. Ook komt voormalig tiende doctor David Tennant weer terug, maar nu als veertiende doctor. Velen hadden acteur Ncuti Gatwa als veertiende verwacht maar hij zal de rol op zijn beurt weer overnemen van Tennant.

Kijk hieronder naar de teaser. Hou SerieTotaal in de gaten voor een update over dit nieuws. En om in de stemming te komen kijk je Doctor Who op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur Ronan Vibert komt op veel te vroege leeftijd te overlijden
Series / Nieuws

Acteur Ronan Vibert komt op veel te vroege leeftijd te overlijden

Op veel te vroege leeftijd heeft deze tv-ster het leven achter zich moeten laten.

Er klinkt verdrietig nieuws in de tv wereld. Na een carrière van vier decennia is acteur Ronan Vibert na een kleine tijd ziek te zijn overleden.

Deadline bericht over zijn overlijden. Vibert's management bevestigt dat hij op donderdag 22 december is overleden "na een korte ziekte". Zijn vrouw Jess Grand Vibert blijft alleen achter.

Een legende


Afgestudeerd aan de Royal Academy of Dramatic Art in 1985, vond Vibert al snel zijn weg in de tv wereld. Hij speelde in verschillende BBC en ITV shows, waaronder de miniserie Traffik, die Steven Soderbergh's film met dezelfde naam zou inspireren.

Vibert verscheen ook in de kortstondige TV spin-off van Highlander, plus HBO's Rome, Agatha Christie's Poirot voor ITV, en in de hit Showtime serie The Borgias.

Genrefans herkennen Vibert wellicht van zijn vele optredens in horror en soortgelijke franchises, waaronder een aflevering van de klassieke serie Tales from the Crypt, de Willem Dafor-ster Shadow of the Vampire, een andere vampier in de Luke Evans film Dracula Untold uit 2014, en ook in meerdere afleveringen van Penny Dreadful.

Vibert heeft dus heel wat iconische titels op zijn naam staan. Hij zal voor veel fans onvergetelijk zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Daredevil: Born Again' wordt de grootste Marvel-serie op Disney+
Series / Nieuws

'Daredevil: Born Again' wordt de grootste Marvel-serie op Disney+

Nadat Netflix ermee stopte komt de serie terug met enorme hoeveelheid afleveringen.

De langverwachte serie uit het MCU Daredevil: Born Again komt terug met Charlie Cox in de hoofdrol. Op Disney+ maakt hij echter een doorstart met een van de grootste releases voor een Marvelserie ooit.

Eerder was Cox te zien als de superheld in Daredevil toen het drie seizoenen lang gemaakt werd door Netflix. In 2018 besloot de streamingdienst echter te stoppen met de serie tot veel teleurstelling en verontwaardiging van de fans. Nu Marvel onderdeel is geworden van Disney was er ruim baan voor een doorstart van de superheld.

Een heel jaar filmen


Voor de productie begon aan Dardevil: Born Again vroeg Cox aan de producenten wanneer ze zouden beginnen met filmen. Hem werd verteld dat ze in 2023 gaan beginnen met filmen. Hij vroeg hierop wanneer dat precies zou zijn, waarop ze zeiden: "het hele jaar.". De acteur zal komend jaar dus 11 maanden bezig zijn met het opnemen.

De serie zal maar liefst 18 afleveringen bevatten wat het veruit de langste Marvelserie maakt op Disney+. Cox hoopt dat door de hoeveelheid afleveringen er extra veel ruimte komt om uitgebreid het leven van Matt Murdock (Daredevil) als advocaat en superheld in beeld te brengen.

Aangezien de serie het hele komende jaar gefilmd wordt duurt het nog even voor het uitkomt. Kijk in de tussentijd alle afleveringen van Daredevil op Disney+





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.