search
Aaron Paul uit 'Breaking Bad' heeft nu officieel een andere naam
Series / Nieuws

Aaron Paul uit 'Breaking Bad' heeft nu officieel een andere naam

De bekende acteur zal vanaf nu een andere naam op zijn paspoort hebben.

De bekende Breaking Bad-ster Aaron Paul heeft onlangs officieel zijn naam veranderd. Het is echter niet zo verassend als het klinkt.

Wie een extreme onthulling verwacht zal helaas teleurgesteld zijn. Aaron Paul heeft zijn naam namelijk veranderd naar… Aaron Paul.

Zoals hierboven gezegd, heeft Aaron Paul een aanvraag ingediend om zijn geboortenaam (Aaron Paul Sturtevant) officieel te veranderen in gewoon "Aaron Paul," wat de naam is waarmee de wereld hem heeft leren kennen door projecten als Big Love, Breaking Bad, Westworld en meer.

Een verandering voor de hele familie


TMZ meldt nu dat zij hebben gezien dat het verzoekschrift tot naamswijziging van Aaron Paul door de rechtbank is goedgekeurd, waardoor de naamswijziging officieel is geworden.

Paul heeft niet alleen zijn eigen naam veranderd: hij heeft de naamsverandering uitgebreid naar zijn hele familie, waaronder zijn vrouw, Lauren Parsekian (nu Lauren Paul).

Het stel heeft een 4-jarige dochter die geboren is met de achternaam Paul, evenals een zoontje; een deel van de reden voor de familienaam-swap is dat Aaron en Lauren naar verluidt ook de hele naam voor hun nieuwe zoon wilden veranderen, van "Casper Emerson Paul" in "Ryden Caspian Paul".

Voor kijkers en fans zal er dus gelukkig geen drastische veranderingen zijn. De acteur is gewoon te vinden op de naam waar hij bekend mee is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen