search
Dit verdiende Jenna Ortega per aflevering van 'Wednesday'
Series / Nieuws

Dit verdiende Jenna Ortega per aflevering van 'Wednesday'

Er was al een schatting gedaan naar haar vermogen voordat Wednesday uitkwam, maar met dit salaris wordt de jonge actrice nog veel rijker.

Wednesday was meteen enorm populair en brak ook al snel een heleboel records. Het is dan ook niet raar om te bedenken dat Jenna Ortega hier goed aan verdient.

Jenna Ortega steelt de show als Wednesday Addams in de nieuwe serie Wednesday. Wednesday is een studente aan Nevermore Academy en raakt verwikkeld in een moordmysterie.

Het salaris van Jenna Ortega is nooit precies vrijgegeven, maar de salarissen van Stranger Things wel. Vanuit deze salarissen kan er dan ook een schatting gemaakt worden voor wat Ortega ongeveer gekregen zou hebben.

De salarissen


De acteurs van Stranger Things kregen tussen de €18.000 en €56.000 per aflevering. Ortega is een relatief bekende actrice en daarom zal haar salaris redelijk goed te vergelijken zijn met de salarissen van de Stranger Things-cast.

Voordat ze de rol van Wednesday Addams kreeg, was haar vermogen geschat op iets minder dan €3 miljoen. Eén ding is zeker: het succes van Wednesday zal haar nog veel rijker maken.

Bekijk hieronder de trailer. Het eerste seizoen van Wednsday is te streamen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen