search
'Doctor Who' komt met spannende kerstverrassing
Series / Nieuws

'Doctor Who' komt met spannende kerstverrassing

Ineens duikt daar een enorm grote ster op met nieuws voor deze 1e kerstdag.

Het is eerste kerstdag en het team van Doctor Who heeft de kijkers weten te enthousiasmeren door een teaser te plaatsen met als bijschrift "Tomorrow". Vandaag wordt onthuld wat er met de teaser wordt bedoeld en de fans kijken er naar uit.

In de teaser is niemand minder dan de Amerikaanse acteur Neil Patrick Harris te zien die als een soort spreekstalmeester een wereldwijde première aankondigt. Het was zeer onverwacht te noemen dat er überhaupt iets uit zou komen van de serie. Er komt namelijk wel een 60-jarig jubileumspecial uit maar die staat pas gepland voor volgend jaar november.

Neil Patrick Harris in speciale aflevering


Ook is bekend dat Harris mee zal spelen in Doctor Who maar dan in die jubileumspecial. Dus de vraag is wat er precies vandaag aangekondigd gaat worden. Wordt het een verrassingsaflevering? Of een mini-aflevering? Meeste mensen denken dat het om een trailer gaat maar wat het precies zal zijn is nog speculeren.

Niet alleen Harris zal zijn opwachting maken in Doctor Who. Ook komt voormalig tiende doctor David Tennant weer terug, maar nu als veertiende doctor. Velen hadden acteur Ncuti Gatwa als veertiende verwacht maar hij zal de rol op zijn beurt weer overnemen van Tennant.

Kijk hieronder naar de teaser. Hou SerieTotaal in de gaten voor een update over dit nieuws. En om in de stemming te komen kijk je Doctor Who op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen