search
Eerste beelden laatste seizoen misdaadserie 'Snowfall'
Series / Nieuws

Eerste beelden laatste seizoen misdaadserie 'Snowfall'

Het einde van de uitermate populaire serie begint in februari 2023.

FX heeft de teaser voor het zesde en laatste seizoen van de veelgeprezen, door wijlen John Singleton verzonnen misdaadserie Snowfall online gedeeld. Het betreft een speciaal gemaakte teaser zonder echt nieuw beeldmateriaal. Je kunt de beelden uiteraard hieronder bekijken.

In Snowfall volgen we de jonge drugsbaas Franklin Saint, die niet alleen de autoriteiten op zijn hielen heeft, maar ook de nodige problemen binnen zijn familie moet trotseren.

Een zware kluif
In het nieuwste seizoen heeft Franklin op eigen initiatief de drugswereld verlaten, maar niet zonder geld te verliezen aan Teddy. Daarbij hebben Louie en Jerome officieel alle banden met hem verbroken. Franklin moet nu degenen die hem probeerden te vermoorden te vriend proberen te houden.

Ondertussen ontsporen Teddy's plannen wanneer de vrouw van wie hij houdt wordt ontvoerd en Avi wordt vermoord. Gustavo zit ondertussen in hechtenis van de DEA.

De cast van de serie wordt aangevoerd door Damson Idris. Hij wordt omringd door acteurs als Carter Hudson, Emily Rios, Sergio Peris-Mencheta, Michael Hyatt en Amin Joseph.

Het laatste seizoen van Snowfall debuteert op FX op 22 februari 2023.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen