search
Jenna Ortega weigerde deze zin uit te spreken in Netflix-hit 'Wednesday'
Series / Nieuws

Jenna Ortega weigerde deze zin uit te spreken in Netflix-hit 'Wednesday'

Jenna Ortega bemoeit zich met script en weigert stukje tekst die niet past bij karakter.

Fans komen superlatieven te kort om de rol van Jenna Ortega in Wednesday te omschrijven. Bijzonder om te weten is dat zij zich op haar jonge leeftijd ook al met het script durfde te bemoeien. Zij weigerde een zin uit het script uit te spreken. Een goede beslissing volgens de fans.

Jurk


Wednesday bereid zich in aflevering 4 van het eerste seizoen voor op een dansfeestje op haar school. Thing zorgt er uiteindelijk voor dat ze de prachtige zwarte jurk krijgt die ze eerder in een winkel lang bewonderde. Wednesday is zo dankbaar voor de jurk dat ze Thing zeer doordringend aankijkt en zonder woorden de jurk aantrekt en richting het feest gaat.

Slechte tekst


Dit was echter niet wat in het script stond. Volgens het script moest Wednesday iets zeggen als "Oh mijn God, ik word gek van een jurk, ik haat mezelf erom ".

Geen Wednesday-tekst


Ortega hierover: "Ik stond versteld omdat dat klonk alsof... het waren maar een heleboel van dat soort kleine dingen", legde ze uit tijdens een Netflix Q&A. "Ik had het gevoel dat we veel dialoog konden vermijden in een poging haar menselijk te laten klinken."

Fans


Fans zijn het met haar eens en vinden dit echt geen Wednesday-ding om te zeggen, zie ook onderstaande reactie.





Kijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen