Jenna Ortega walgt van deel eigen verhaallijn in Netflix-hit 'Wednesday'

Ortega niet akkoord met verhaallijn 'Wednesday'

Jenna Ortega heeft opmerkelijk interview gegeven over verhaallijn waar zij het niet mee eens is.

Bas de Kramer, 10 december 2022 11:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De 20-jarige actrice Jenna Ortega is momenteel nogal 'hot'. Ze is te zien in de nieuwe zeer populaire Netflixserie Wednesday. Haar populariteit betekent natuurlijk ook dat ze veel interviews geeft. In een recent interview deed ze wat opmerkelijke uitspraken.
De serie is de grote doorbraak voor Jenna Ortega, die schittert in de hoofdrol. Voor de rol van Wednesday leerde ze cello spelen én probeerde ze vooral zo weinig mogelijk te knipperen. Er is echter een ding dat haar minder bevalt, de verhaallijn rond haar relaties.

Relaties
Ze leert in de serie verschillende andere jongeren kennen, waaronder Tyler (gespeeld door Hunter Doohan) en Xavier (gespeeld door Percy Hynes White). Die twee proberen elkaar af te troeven en de aandacht van Wednesday te trekken. Zo komt zij ongewild in een driehoeksrelatie terecht.

Niet mee eens
Die verhaallijn is de minst favoriete van de actrice. Dat vertelt ze in een recent interview met Etalk. “Ik moest het accepteren”, vertelt Ortega wanneer haar gevraagd werd over de driehoeksrelatie. “Wednesday zou gewoon nooit echt in zo’n situatie terechtkomen. Ik ben altijd een beetje tegen het idee geweest, maar na Tyler ben ik er zeker van dat Wednesday een tijdje afstand zal nemen van jongens.”

Sommige fans hopen alvast dat Wednesday niet met een jongen eindigt. Op sociale media gaan de nodige theorieën rond over een eventuele relatie tussen Wednesday en Enid (gespeeld door Emma Myers). Of die theorie ook werkelijkheid zal worden, daarvoor zullen we moeten wachten op een eventueel tweede seizoen.


Kijk de serie op Netflix.

Bron: ETalk

Lees meer over: wednesday, jenna ortega, netflix

Populair nieuws