search
Deze 3 series op Netflix zijn dikke aanraders om nu te binge-watchen
Series / Featured

Deze 3 series op Netflix zijn dikke aanraders om nu te binge-watchen

Tel af naar het nieuwe jaar met deze 3 dikke series!

Soms is het lastig het kaf van het koren te scheiden op Netflix. Daarom zet de redactie van SerieTotaal 3 dikke series voor je op een rijtje, die zeker de moeite van het kijken waard zijn!

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window


Netflix | 8 afleveringen

Een gebroken hart, een grote hoeveelheid pillen en een groot leeg huis zorgen ervoor dat Anna niet zeker weet of ze nu getuige is geweest van een moord. Ze mixt alcohol met door haar therapeut voorgeschreven medicijnen, heeft regelmatig hallucinaties en lijdt aan een verlammende angst voor de regen.

In haar verstoten staat twijfelt ze aan zichzelf wanneer ze denkt te zien dat haar overbuurman een moord begaat. In deze moderne variant van Rear Window staat Anna maar één ding te wachten: de waarheid achterhalen.



After Life


Netflix | 3 seizoenen

Het leven van Tony zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer zijn vrouw aan borstkanker overlijdt. Hij overweegt zelfmoord, maar besluit in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen voor de dood van zijn vrouw.

Dit doet Tony door te doen en te zeggen wat hij zelf wil. Hoewel hij dit ziet als zijn superkracht wordt zijn plan ondermijnd wanneer iedereen om hem heen probeert een beter mens van hem te maken.



Russian Doll


Netflix | 3 seizoenen

De verjaardag van Nadia loopt volstrekt anders dan ze had gehoopt: ze wordt aangereden door een auto en komt te overlijden. Maar in een oogwenk leeft ze weer en doorloopt ze opnieuw het verjaardagsfeestje van eerder op de avond.

Even later sterft ze opnieuw en bevindt ze zich opnieuw op haar feest. In dit sadistische verhaal begint Nadia aan haar eigen verstand te twijfelen, terwijl ze het mysterie van haar situatie probeert te ontrafelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen