search
De 'Star Wars'-serie 'Andor' geeft Diego Luna's personage een metamorfose
Series / Nieuws

De 'Star Wars'-serie 'Andor' geeft Diego Luna's personage een metamorfose

Cassian Andor zal een persoonlijke metamorfose moeten doorgaan om het personage te worden uit Rogue One.

Het eerste seizoen van Andor valt zeer in de smaak onder Star Wars-fans. Deze Rogue One-prequel laat goed zien hoe de opstand tegen de Empire van start is gegaan.

Het tweede seizoen van Andor belooft hier alleen maar verder op te bouwen. Tevens wordt dat het laatste seizoen, aangezien het verhaal dan Rogue One bijgehaald heeft.

Transformatie in Andor seizoen 2


Maar er moet nog het een en ander gebeuren voordat het zover is. Bijvoorbeeld met het hoofdpersonage Cassian Andor, uitgebeeld door Diego Luna. In een interview met Collider besprak hij de toekomst van de serie:

"Ik denk dat wat er ook na de gevangenis en in de volgende afleveringen gebeurt, is dat hij echt begrijpt waar hij tegen vecht. Hij begrijpt de noodzaak van een revolutie omdat hij begrijpt wat onderdrukking in feite betekent en hoe weinig vrijheid hij heeft, en hoe oneerlijk de wereld waarin hij leeft is. Maar er valt nog zoveel te leren wat betreft werken als een team..."

"De verantwoordelijkheid die hij op zich neemt aan het begin van Rogue One is enorm. Stel je voor wat er moet gebeuren voordat iemand zegt dat hij de juiste persoon is om dat te doen. Cassian Andor wordt de persoon die we hiermee gaan vertrouwen. Er valt veel voor hem te ontdekken en er komt een grote transformatie aan. Hij is echt verre van dat verwijderd."

Volgens Luna is Cassian Andor momenteel dus nog ver verwijderd van het personage dat we in Rogue One de leiding zien nemen. Daar is seizoen 2 voor, om dieper in te gaan op de persoonlijke groei van Cassian Andor als de leider van de opstand.

Andor is nu te zien op Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen