Intense thrillerserie 'Woman of the Dead' binnenkort te streamen bij Netflix

Intense thrillerserie snel te streamen bij Netflix

De trailer laat alvast het beste vermoeden voor deze gloednieuwe thrillerserie...

Geoffrey Ketels, 28 december 2022 16:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aan het begin van het nieuwe jaar maken we op streamingdienst Netflix kennis met een gloednieuwe thrillerserie die luistert naar de naam Woman of the Dead. Op het eerste zicht lijkt deze nieuwe reeks alvast zeer veelbelovend.
De originele titel van deze aankomende thrillerserie is Totenfrau. De internationale naam waar gebruik van wordt gemaakt is Woman of the Dead. De reeks is een Oostenrijkse productie en zou het zomaar in zich kunnen hebben om stevig te gaan verbazen.

In Woman of the Dead maken we kennis met Blum, de eigenares van een begrafenisonderneming. Haar bedrijf bevindt zich in een bekend skioord in Oostenrijk. Wanneer haar man sterft blijft Blum achter met een grote leegte. Al snel komt ze er achter dat haar man geen natuurlijke dood is gestorven en dat kan ze uiteraard niet van zich afzetten.

Verschrikkelijk geheim

Naarmate Blum dieper graaft in het verleden van haar man wordt al snel duidelijk dat hij enkele verschrikkelijke geheimen aan het licht wou brengen. Wellicht is dat hem fataal geworden. Blum van haar kant is uit op wraak en zet de achtervolging op de daders in. Echter duurt het niet lang vooraleer ze zelf wordt opgejaagd...

5 januari

De Oostenrijkse serie Torenfrau is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 5 januari 2023. De cast bestaat uit namen als onder meer Anna Maria Mühe, Felix Klare, Yousef Sweid, Shenja Lacher, Robert Palfrader en Simon Schwarz. Benieuwd om alvast een eerste indruk te krijgen van deze aankomende thrillerserie? Dan kan je daarvoor alvast even de onderstaande trailer bekijken!


Lees meer over: Totenfrau, serie, series, Netflix, Woman of the Dead

Populair nieuws