search
 Jonge acteur smeekte makers 'Strangers Things' om zijn personage aan te passen
Series / Nieuws

Jonge acteur smeekte makers 'Strangers Things' om zijn personage aan te passen

Deze acteur is niet al te blij met zijn personage en smeekt om verandering.

Stranger Things-ster Noah Schnapp heeft meerdere keren geprobeerd om de makers van de serie ervan te overtuigen om zijn personage aan te passen. Helaas heeft dit tot nu toe weinig succes gehad.

Noah Schnapp vertolkt nu al een paar jaar de rol van Will in de Netflix serie Stranger Things. Zijn personage heeft door de jaren heen veel veranderingen doorstaan.

Zo begon hij als een verlegen jongetje en groeide hij uit tot een tiener die het moeilijk heeft met zijn seksualiteit. Zijn unieke verhaal maakt hem een geliefd personage.

Een nieuwe look


Waar echter niet veel verandering in heeft gezeten is het uiterlijk van Will. En dan hebben we het vooral over het uh... niet zo heel charmante 'bloempot'-kapsel.

Schnapp heeft dan ook vaak gesmeekt voor een make-over bij het productieteam maar helaas zonder veel succes. Daar is de acteur dus echt niet blij mee, hij noemt het een enorme marteling.

Met begrip voor de makers was het kapsel ontzettend populair in de jaren 70. Aan het begin van de jaren 80 was het echter al ver uit de mode. Het lijkt alsof ze het kapsel aanhouden om Schnapp een beetje te plagen.

Wie weet krijgt de acteur in het volgende seizoen eindelijk zijn zin. Tot die tijd kun je hier het gehele interview met betrekking tot zijn kapsel bekijken.Stranger Things is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen