search
Deze last-minute aanpassing in 'Stranger Things' voorkwam clash met fans
Series / Nieuws

Deze last-minute aanpassing in 'Stranger Things' voorkwam clash met fans

Een bepaald personage uit Stranger Things seizoen 4 zou eigenlijk sterven, maar de makers besloten dit op het laatste moment toch niet te doen.

In de maanden voorafgaand aan het vierde seizoen van Stranger Things speculeerden fans van de serie volop over wie er mogelijk zou sterven in het nieuwste seizoen. Blijkbaar hadden de schrijvers een opmerkelijke kandidaat in gedachten...

Dat blijkt uit een nieuw Variety-interview met Sadie Sink, die Max speelt in Stranger Things. De actrice geeft weg dat de schrijvers overwogen om Max Mayfield te vermoorden.

Sterfgeval in Stranger Things


Velen vreesden voor het leven van Max Mayfield, maar gelukkig voor de fans wist ze het vierde seizoen te overleven. Dat was echter niet origineel het plan. Dit vertelt Sadie Sink tegenover Variety:

"Ik wist dit pas toen ik het in een interview las, maar ik denk dat Matt en Ross [Duffer] van plan waren me te vermoorden, alsof ze me volledig zouden vermoorden, en dat was in het oorspronkelijke plan voor het seizoen, maar toen hebben ze dat veranderd."

"Wat ik wel weet is dat de Duffers erg slim zijn, ze zijn erg berekend, en ze zouden er alleen voor kiezen om een "‹"‹personage te vermoorden als het goed was voor de plot, of later van pas zou komen, en ze zouden alleen een personage erbij houden als het later ook het plot zou dienen."

Max heeft seizoen 4 dus overleefd, maar of ze er net zo goed vanaf komt in het vijfde seizoen blijft nog atlijd de vraag. Het antwoord krijgen we echter voorlopig nog niet, aangezien Stranger Things seizoen 5 nog niet eens is begonnen met filmen.

Stranger Things is nu te zien op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen