search
Netflix heeft creatieve plannen met 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Netflix heeft creatieve plannen met 'Stranger Things'

'Stranger Things' loopt bijna op zijn einde, maar misschien komt er wel een spin-off aan die zich afspeelt in een heel ander deel van de wereld.

Stranger Things is nog altijd een van de grootste series op Netflix. Met de laatste afleveringen in het verschiet zijn alle ogen gericht op Hawkins, om te zien hoe het met onze helden afloopt. Nu is er een nieuwtje uitgekomen over de toekomst van Stranger Things, waaruit blijkt dat er misschien wel een anime spin-off in de maak is.

Het nieuws is afkomstig van de fansite What's on Netflix, die beweert te hebben gehoord over het anime-project. Als het gerucht klopt, zou er een anime in de maak zijn genaamd Stranger Things Tokyo. De serie zou al "geruime tijd" in ontwikkeling zijn en de eerste geruchten over het bestaan "‹"‹ervan ontstonden begin 2021.

Tokio in de jaren 80


Tot nu toe heeft Netflix niets officieels gezegd over deze anime. De makers van Stranger Things hebben het in het verleden echter wel over andere spin-offs gehad. Dit jaar verhoogden de Duffer Brothers hun creatieve deal met Netflix, en daar sprak het paar over eventuele spin-offs. Hierbij hadden ze het over een "verhaal zijn dat aansluit bij de Stranger Things-wereld, maar het gaat eigenlijk meer om hoe we dat verhaal vertellen".

Tot nu toe is er nog niets bekend over de volgende stappen van Stranger Things, behalve dat de originele Netflix-serie ten einde loopt. Als Stranger Things Tokyo gerealiseerd zou worden, krijgen fans hopelijk nieuwe delen van de Upside Down te zien. Naar verluidt zal dit de premise zijn: "Een ontmoeting met de Upside Down evolueert naar een groots avontuur voor videogame-liefhebbende tweelingbroers die aan de rand van Tokio in de jaren 80 wonen".

Stranger Things is te zien op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen