search
Nieuw op Netflix: De sensuele Braziliaanse serie 'Olhar Indiscreto'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De sensuele Braziliaanse serie 'Olhar Indiscreto'

De gloednieuwe reeks is vanaf 1 januari 2023 te streamen bij Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het nieuwe jaar brengt ons weer ongetwijfeld enkele sterke internationale series op streamingdienst Netflix. Eén van deze series genaamd Olhar Indiscreto is al op de eerste dag van het nieuwe jaar te streamen!

Zoals de naam reeds laat vermoeden is Olhar Indiscreto een Braziliaanse reeks. In deze serie maken we kennis met de talentvolle, maar bovendien ook behoorlijk voyeuristische hacker Miranda (gespeeld door Débora Nascimento). Zij bevindt zich op een zeker ogenblik in een gevaarlijke situatie wanneer haar buurvrouw Cleo een weekendje weggaat.

Aantrekkelijke cast


De trailer die reeds de wereld in werd gestuurd van Olhar Indiscreto maakt meteen duidelijk dat deze serie heel wat moois voor de kijkers in petto heeft. Zo is er in ieder geval sprake van een aantrekkelijke cast. Voor deze cast geldt dat ze bestaat uit namen als Débora Nascimento, Emanuelle Araújo Nikolas Antunes en í‚ngelo Rodrigues.

Veelbelovend


Voor heel wat Braziliaanse series welke reeds op Netflix zijn verschenen geldt dat ze het absoluut niet zo slecht doen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan eerder gelanceerde series zoals met name Coisa Mais Linda en wat natuurlijk ook te denken van Sintonia?

We zijn nu alvast benieuwd of Olhar Indiscreto zal kunnen rekenen op dezelfde populariteit als bovenstaande series. De reeks is in ieder geval te streamen op streamingdienst Netflix vanaf 1 januari 2023.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen