search
Netflix blikt terug op 2022 met prachtige 'Year in Rewind'

Netflix blikt terug op 2022 met prachtige 'Year in Rewind'

Heel wat prachtige series en films komen voorbij in de throwback video...

Geoffrey Ketels
Het jaareinde komt nu echt wel razendsnel dichterbij. Tijd voor velen om terug te blikken op een bijzonder jaar. Dat geldt ook voor streamingdienst Netflix. Zij heeft dan ook uitgepakt met een bijzondere 'Year in Rewind' video.

Elk jaar opnieuw verschijnen er op Netflix heel wat boeiende series en leuke films om te streamen. Ook dit jaar was terug een prima jaar met enkele absolute toppers. Eerder bracht Netflix reeds een top 10 naar buiten van de populairste series van het voorbije jaar. Die top 10 ziet er als volgt uit:

1. Stranger Things 4
2. Wednesday: Seizoen 1
3. Dahmer
4. Bridgerton: Seizoen 2
5. Inventing Anna
6. Ozark: Seizoen 4
7. The Watcher: Seizoen 1
8. The Sandman: Seizoen 1
9. The Umbrella Academy: Seizoen 3
10. Virgin River: Seizoen 4


Nu vond de streamingdienst ook dat de tijd rijp was om een heuse 'Year in Rewind' video te lanceren. Daar komen heel wat series uit de hierboven aangehaalde top 10 in aan bod. Dat geldt echter ook voor menig aantal prima films die doorheen het jaar op 's werelds grootste streamingdienst zijn verschenen.

Geweldige terugblik


Voor heel wat mensen zal deze video ongetwijfeld een leuke terugblik bieden op alles wat ze dit jaar op Netflix hebben bekeken. Zo kan het jaar in schoonheid worden afgesloten en kan er alweer volop worden uitgekeken naar al het moois dat in 2023 op 's werelds grootste streamingdienst zal verschijnen. Wij zijn alvast razend benieuwd!

Aanbevolen artikelen