Paramount+ heeft een hit te pakken met 'Top Gun: Maverick'

Paramount+ heeft hit met 'Top Gun: Maverick'

Filmnieuws - 'Top Gun: Maverick' verbreekt bij Paramount+ alle records en het mooie is dat je 'm nu ook bij SkyShowtime ziet.

Robyn van Gorsel, 29 december 2022 17:27

Dat Top Gun: Maverick een groot succes is, hoef je ons niet te vertellen. De cijfers spreken namelijk voor zich.
Top Gun: Maverick is dit jaar namelijk niet alleen de film die het meeste geld in het laatje brengt in zowel Amerika als wereldwijd, maar de Tom Cruise-film verbrak wel meer records.

Records

Het is namelijk ook de meest gestreamde film aller tijden tijdens zijn premièreweekend op de Paramount+. Dat maakte het filmbedrijf deze week bekend.

Van donderdag 22 december tot en met zondag 25 december keken er zo veel mensen naar de film dat het oude record van Sonic the Hedgehog 2 met 60 procent werd verbroken.

Alsof dat nog niet genoeg was meldde het bedrijf dat de originele Top Gun film en alle Mission Impossible-films ook veel beter werden bekeken dan normaal.

Top Gun:Maverick

Brian Robbins, CEO van Paramount Pictures, zei daarover in een verklaring: “Het enorme succes van deze film in de bioscoop en nu op ons platform is het bewijs dat onze multi -platform releasestrategie werkt."

De film verbrak overigens niet alleen records, hij won ook prijzen. Zo kwam Top Gun:Maverick onlangs op de lijst van tien beste films van 2022 door de AFI. Ook scoorde de film enkele Golden Globe-nominaties.

Wil jij deze geweldig gave film nou ook kijken? In Nederland hebben we geen Paramount+, maar gelukkig is hij bij ons wel te zien via SkyShowtime.

Bekijk hieronder de trailer:


Lees meer over: top gun maverick, paramount, tom cruise, skyshowtime

Populair nieuws