Disney+ dropt trailer voor 'Star Wars: The Bad Batch' S2

Nog minder dan een week en dan kunnen we eindelijk het nieuwe seizoen volgen.

Robyn van Gorsel, 29-12-2022 16:26

Nog geen week geleden kregen we al een officiële trailer van Star Wars: The Bad Batch te zien en nu komt Disney+ met nóg een trailer.
Het gaat om een teaser trailer over de nieuwe missie die de Bad Batch gaan uitvoeren in het tweede seizoen van de Star Wars-animatieserie.

Lang hoeven we overigens niet te wachten op de première van de nieuwe reekst. Op woensdag 4 januari trapt Disney+ af met meteen twee afleveringen.

Nieuw Seizoen

Het eerste seizoen eindigde met de gebeurtenissen op Kamino. Het tweede seizoen speelt zich maanden daarna af. We volgen de Bad Batch op hun reis door het rijk, nadat de Republiek is gevallen. Terwijl ze dat doen komen ze vriend en vijand tegen, nieuw en oud.

Natuurlijk voeren ze onderweg verschillende missies uit, waarvan we er al een aantal in de teaser trailer voorbij zien komen. Wat de missies precies inhouden, geven ze niet weg. Wat we wel zien is een hoop actie, vuur- en schietwerk.

Stemmen

In de serie worden de stemmen ingesproken door Dee Bradley Baker (American Dad!) als de stem van de Bad Batch en door Michelle Ang (Fear the Walking Dead: Flight 462) als de stem van Omega.

Nieuwsgierig naar de trailer van het tweede seizoen Star Wars: The Bad Batch? Je bekijkt 'm hieronder. Hier check je alvast het eerste seizoen bij Disney+.

Lees meer over: star wars, disney, the bad batch, andor

Populair nieuws