'Ginny and Georgia' binnenkort terug op Netflix

'Ginny and Georgia' binnenkort terug op Netflix

Het tweede seizoen is vanaf 5 januari te streamen bij streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 30 december 2022 15:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van het boeiende duo Ginny en Georgia! Het tweede seizoen van hun populaire serie is namelijk al vrij binnenkort te streamen op streamingdienst Netflix.
De serie Ginny and Georgia vertelt het verhaal van Georgia en haar kinderen Ginny en Austin die op een bepaald ogenblik de beslissing maken om te verhuizen. Op die manier hopen ze om een nieuwe start te kunnen maken. Dat gezegd hebbende lijkt het realiseren van die nieuwe start toch niet zo eenvoudig te zijn als verwacht.

Populair

Het eerste seizoen van Ginny and Georgia wist kijkers reeds te verbazen waardoor er uiteindelijk sprake was van een niet onaanzienlijke populariteit. In het bijzonder onder de jonge doelgroep wist het eerste seizoen van deze reeks prima cijfers neer te zetten. Ook op IMDB beschikt de reeks op moment van schrijven over een score van 7,4/10 wat helemaal niet slecht is.

5 januari

Het is in het nieuwe jaar niet lang wachten op het vervolg van deze serie. Het tweede seizoen is namelijk al te streamen vanaf 5 januari op Netflix. Ben je alvast klaar voor een voorsmaakje van dat tweede seizoen? Dan kan je er altijd voor kiezen om even de onderstaande trailer te bekijken!Lees meer over: Ginny and Georgia, serie, series, Netflix

Populair nieuws