search
Kaley Cuoco moest flink overtuigd worden voor spelen rol in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Kaley Cuoco moest flink overtuigd worden voor spelen rol in 'The Big Bang Theory'

Kaley Cuoco moest overtuigd worden om de rol van Penny op zich te nemen.

The Big Bang Theory was een absolute hit en het blijkt altijd interessant om berichten te lezen over de castingperiode van de serie. Het had natuurlijk allemaal heel anders kunnen lopen als op dat moment andere beslissing waren genomen. Zo ook ten aanzien van de mooie Kaley Cuoco. Ze had namelijk een ander personage op het oog.

Aanvankelijk wilde Kaley Cuoco de rol van Penny namelijk niet spelen. Haar rol in het originele script van The Big Bang Theory was namelijk die van Katie. Cuoco was van mening dat dit een veel interessantere rol was om te spelen.

Testkijker niet tevreden


Katie was veel cynischer en duisterder dan Penny, maar de testkijkers hielden niet zo erg van dit personage. Zij waren van mening dat ze te gemeen was en geen band met Sheldon en Leonard zou kunnen ontwikkelen. Op basis van deze visie veranderden de makers van Katie in de zachtere en vriendelijkere Penny, die makkelijk contact kon maken met de nerds in de woning naast haar.

Angst voor kleine rol


Cuoco herinnert zich dat ze in eerste instantie niet overtuigd was van de rol als Penny. Zij en was bang dat ze vast kwam te zitten in een wat ondergeschikte rol. De showrunners wisten haar met veel smeekbedes ervan te overtuigen dat het personage zou groeien en een grote invloed zou hebben op de gebeurtenissen in de serie.

En zo geschiedde, de serie veranderde het leven van Kaley Cuoco ten goede!Kijk The Big Bang Theory terug op HBO MaxInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen